El Segon Pacte
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Procés de la partida

Ir abajo

Procés de la partida Empty Procés de la partida

Missatge por Princeps Senatus Dl Oct 31, 2016 10:57 am

Procés de la Partida:

Per tal de que la partida tingui coherència i no es generi confusió s’hauran de seguir una sèrie de passos destinats a donar consistència i ordre a la partida. Per això s’hauran de seguir els següents passos (no es pot accedir al següent pas sense haver completat l’anterior). L’ordre s’ha de seguir en sentit estricte, però sempre es podrà donar per part del jugador més d’una intervenció. De fet en pot fer tantes com desitgi, i en molts casos serà necessària la interacció amb el Director de Joc que interpretarà un personatge o un altre si es dóna el cas de que el jugador necessita interaccionar.

- Creació de la fitxa de personatge: Crear la correcte fitxa de personatge i que sigui coherent a nivell històric i amb les normes de la partida significarà obtenir 1 punt de partida.

- “Post” col·lectiu: L’inici de la partida es donarà amb un rol conjunt amb tota la gens. Aquí cada membre s’haurà de presentar ell mateix en el si de la gens, a la vegada que deixarà clar quin es el seu rol i el seu objectiu. El bon acompliment d’aquest rol de presentació i coordinació significarà obtenir 1 punt de partida.
Opcional, un jugador pot decidir intervenir més d’un cop. Serà premiat amb 1 punt extra.

- Situació inicial: El següent pas ja serà un “post” individual on el personatge diu què té intenció de fer i on ho farà. Així doncs, hauria d’aclarir des de bon inici on té lloc el decurs de la seva acció. Aquest és un “post” de situació, per al qual es demana coherència en al presa de decisions. Una correcte narració significarà 1 punt de partida.

- Resolució de la situació: Segons el rol del personatge, el seu objectiu i la situació que s’hagi plantejat, es farà necessari l’ús dels sistemes de la partida i per tant llançar un daus per determinar el resultat de l’acció. En aquest pas també hi haurà intervenció per part del Director de Joc.

- Resultat final o complementari: Segons els resultat obtingut en la tirada anterior, el personatge por haver resolt en positiu la seva acció. Si és el cas haurà d’assumir que ha triomfat, i per tant haurà assolit el seu objectiu. De la mateixa manera pot haver fracassat. Es demana que la narració de la consecució sigui coherent amb el resultat obtingut i els plantejaments fets prèviament. L’assoliment positiu de l’acció serà premiada amb 1 punt de partida. També pot existir el cas d’un jugador que vol realitzar una acció complementaria a la primera, i per tan li caldria fer una segona tirada. En el cas de accions completaries es recompensaria amb 1 punt addicional.

- Segona oportunitat: Si el jugador ha fracassat en el seu primer intent pot tornar a intentar una nova tirada, sempre i quan doni coherència en la seva anterior intervenció. Un nou intent ha d’estar justificat. Si aquest cop prospera en la resolució de la seva acció i la seva intervenció és adient serà recompensat amb 1 punt de partida.

- Post de cloenda: Per finalitzar la partida la gens es tornarà a reunir, aquest cop per comentar els resultat de tots els integrants, i per comprovar si s’ha assolit o no l’objectiu col·lectiu.

Aquest ordre seqüencial és d’obligatori seguiment. El no compliment significarà penalitzacions o l’eliminació de la partida.

De la mateixa forma, l’assoliment de cada pas comportarà l’obtenció dels punts necessaris per tal de guanyar la partida, tant a nivell individual com col·lectiu.

Princeps Senatus

Mensajes : 121
Fecha de inscripción : 26/10/2016

Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt

- Temas similares

 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum